16.11.2023  21:35   Дмитро Колонєй

Готуємо медовий перець на зиму

Робимо запаси на холодну пору року.

Як приготувати медовий перець на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, цього разу ми вирішили приділити увагу перцю.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Медовий перець на зиму

Продукти:

 

  • 50 шт. болгарського перцю

Маринад:

 

  • 1 літр води
  • 1 склянка меду
  • 2 ст. ложки солі (без гірки)
  • 1/2 склянки соняшникової олії

Як приготувати медовий перець на зиму

 

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Взяти велику каструлю.
  2. Налити воду і закип'ятити.
  3. Коли вода закипить, завантажити помиті кришки.
  4. Зверху поставити сито або сталевий друшляк
  5. На нього встановити банки шийкою вниз.
  6. Банки кип'ятити від 6 до 25 хвилин залежно від розміру.
  7. Коли в банках з'являться великі краплі від пари, то вони добре простерилізувалися і можна їх знімати.
  8. Поставити їх на чистий рушник шийкою вниз, щоб стікала вода.
  9. Нарізати перець великою соломкою.
  10. Поставити маринад на вогонь.
  11. У киплячий маринад додати 100 г 9% оцту.
  12. Перець проварити у маринаді 2–3 хвилини.
  13. Щільно розкласти в стерильні банки в рівень із шийкою і закатати.
  14. Окутати на 12 годин.

Як приготувати медовий перець на зиму

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом.

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день