16.11.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264199-gotuemo-medoviy-perets-na-zimu

Готуємо медовий перець на зиму

Робимо запаси на холодну пору року.

Як приготувати медовий перець на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, цього разу ми вирішили приділити увагу перцю.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram    

Медовий перець на зиму

Продукти:

 

  • 50 шт. болгарського перцю

Маринад:

 

  • 1 літр води
  • 1 склянка меду
  • 2 ст. ложки солі (без гірки)
  • 1/2 склянки соняшникової олії

Як приготувати медовий перець на зиму

 

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Взяти велику каструлю.
  2. Налити воду і закип'ятити.
  3. Коли вода закипить, завантажити помиті кришки.
  4. Зверху поставити сито або сталевий друшляк
  5. На нього встановити банки шийкою вниз.
  6. Банки кип'ятити від 6 до 25 хвилин залежно від розміру.
  7. Коли в банках з'являться великі краплі від пари, то вони добре простерилізувалися і можна їх знімати.
  8. Поставити їх на чистий рушник шийкою вниз, щоб стікала вода.
  9. Нарізати перець великою соломкою.
  10. Поставити маринад на вогонь.
  11. У киплячий маринад додати 100 г 9% оцту.
  12. Перець проварити у маринаді 2–3 хвилини.
  13. Щільно розкласти в стерильні банки в рівень із шийкою і закатати.
  14. Окутати на 12 годин.

Як приготувати медовий перець на зиму

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом.

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
  • Готуємо заморожені яблука на зиму
  • Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
  • Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
  • Маринуємо гарбуз на будь-який смак
  • Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
  • Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
  • Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
  • Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
  • Готуємо суху томатну пасту на зиму
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
  • Готуємо мочені яблука у банках на зиму

 

←Вернуться Печать