
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264199-gotuemo-medoviy-perets-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264199-gotuemo-medoviy-perets-na-zimu
Готуємо медовий перець на зиму
Робимо запаси на холодну пору року.

Як пише РЕДПОСТ, цього разу ми вирішили приділити увагу перцю.
Медовий перець на зиму
Продукти:
- 50 шт. болгарського перцю
Маринад:
- 1 літр води
- 1 склянка меду
- 2 ст. ложки солі (без гірки)
- 1/2 склянки соняшникової олії
Покроковий рецепт приготування
- Взяти велику каструлю.
- Налити воду і закип'ятити.
- Коли вода закипить, завантажити помиті кришки.
- Зверху поставити сито або сталевий друшляк
- На нього встановити банки шийкою вниз.
- Банки кип'ятити від 6 до 25 хвилин залежно від розміру.
- Коли в банках з'являться великі краплі від пари, то вони добре простерилізувалися і можна їх знімати.
- Поставити їх на чистий рушник шийкою вниз, щоб стікала вода.
- Нарізати перець великою соломкою.
- Поставити маринад на вогонь.
- У киплячий маринад додати 100 г 9% оцту.
- Перець проварити у маринаді 2–3 хвилини.
- Щільно розкласти в стерильні банки в рівень із шийкою і закатати.
- Окутати на 12 годин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Готуємо заморожені яблука на зиму
- Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
- Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо консервовану заправку для розсольника на зиму
- Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
- Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
- Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
- Готуємо суху томатну пасту на зиму
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості
- Готуємо мочені яблука у банках на зиму