03.10.2023 21:35 Дмитро Колонєй
Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
Продовжуємо готуватись до зими.
Як пише
РЕДПОСТ, у зимову холоднечу, коли вітамінів буде катастрофічно не вистачати, заморожені овочі будуть дуже доречними.
Заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
Продукти:
-
цибуля червона - 1 кг;
-
морква – 1 кг;
-
перець болгарський різнокольоровий – 1 кг;
-
помідори свіжі - 1 кг;
-
петрушка (зелень) - 0,2 кг;
-
кріп (зелень) - 0,2 кг;
-
перець чорний горошком - 20 горошин;
-
сіль - 0,5 кг

Покроковий рецепт приготування
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
-
Цибуля, червоний, перець і моркву вимити.
-
Підготовлені овочі очистити.
-
Нарізати цибулю скибочками.
-
Перець та моркву порізати напівсоломкою.
-
Помідори вимити
-
Нарізати великими часточками.
-
Зелень ретельно вимити, видалити стебла, обсушити на кухонному рушнику, дрібно нашаткувати.
-
Всі оброблені та нарізані інгредієнти перемішати у широкій ємності.
-
Додати сіль та перець,
-
Знову перемішати.
-
Розкласти заготовку по фасувальних поліетиленових пакетах,
-
Надати форму "тубуса".
-
У такому вигляді зручно зберігати заготівлю в морозильній камері, легко і просто відламати стільки, скільки потрібно для приготування супу чи інших страв.
-
При приготуванні супу закладати заморожування за кілька хвилин до кінця.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0