03.10.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262798-gotuemo-zamorozheni-ovochi-dlya-supu-ta-inshih-strav-na-zimu

Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму

Продовжуємо готуватись до зими.

 
Як пише РЕДПОСТ, у зимову холоднечу, коли вітамінів буде катастрофічно не вистачати, заморожені овочі будуть дуже доречними.
 

Заморожені овочі для супу та інших страв на зиму

 

Продукти:

 

  • цибуля червона - 1 кг;
  • морква – 1 кг;
  • перець болгарський різнокольоровий – 1 кг;
  • помідори свіжі - 1 кг;
  • петрушка (зелень) - 0,2 кг;
  • кріп (зелень) - 0,2 кг;
  • перець чорний горошком - 20 горошин;
  • сіль - 0,5 кг

 

Покроковий рецепт приготування

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

  1. Цибуля, червоний, перець і моркву вимити.
  2. Підготовлені овочі очистити.
  3. Нарізати цибулю скибочками.
  4. Перець та моркву порізати напівсоломкою.
  5. Помідори вимити
  6. Нарізати великими часточками.
  7. Зелень ретельно вимити, видалити стебла, обсушити на кухонному рушнику, дрібно нашаткувати.
  8. Всі оброблені та нарізані інгредієнти перемішати у широкій ємності.
  9. Додати сіль та перець,
  10. Знову перемішати.
  11. Розкласти заготовку по фасувальних поліетиленових пакетах,
  12. Надати форму "тубуса".
  13. У такому вигляді зручно зберігати заготівлю в морозильній камері, легко і просто відламати стільки, скільки потрібно для приготування супу чи інших страв.
  14. При приготуванні супу закладати заморожування за кілька хвилин до кінця.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
  • Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
  • Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
  • Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
  • Готуємо суху томатну пасту на зиму
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
  • Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
 
←Вернуться Печать