
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262798-gotuemo-zamorozheni-ovochi-dlya-supu-ta-inshih-strav-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262798-gotuemo-zamorozheni-ovochi-dlya-supu-ta-inshih-strav-na-zimu
Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
Продовжуємо готуватись до зими.

Як пише РЕДПОСТ, у зимову холоднечу, коли вітамінів буде катастрофічно не вистачати, заморожені овочі будуть дуже доречними.
Заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
Продукти:
- цибуля червона - 1 кг;
- морква – 1 кг;
- перець болгарський різнокольоровий – 1 кг;
- помідори свіжі - 1 кг;
- петрушка (зелень) - 0,2 кг;
- кріп (зелень) - 0,2 кг;
- перець чорний горошком - 20 горошин;
- сіль - 0,5 кг
Покроковий рецепт приготування
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
- Цибуля, червоний, перець і моркву вимити.
- Підготовлені овочі очистити.
- Нарізати цибулю скибочками.
- Перець та моркву порізати напівсоломкою.
- Помідори вимити
- Нарізати великими часточками.
- Зелень ретельно вимити, видалити стебла, обсушити на кухонному рушнику, дрібно нашаткувати.
- Всі оброблені та нарізані інгредієнти перемішати у широкій ємності.
- Додати сіль та перець,
- Знову перемішати.
- Розкласти заготовку по фасувальних поліетиленових пакетах,
- Надати форму "тубуса".
- У такому вигляді зручно зберігати заготівлю в морозильній камері, легко і просто відламати стільки, скільки потрібно для приготування супу чи інших страв.
- При приготуванні супу закладати заморожування за кілька хвилин до кінця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
- Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
- Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
- Готуємо суху томатну пасту на зиму
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом