11.09.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273538-gotuemo-yalovichinu-tushkovanu-z-kabachkami-ta-baklazhanami

Готуємо яловичину, тушковану з кабачками та баклажанами

Готується страва не швидко, але результати того варті.

 
Як пише РЕДПОСТ, смажені кабачки з баклажанами можна додати до м'яса шматочками або подрібнити у блендері.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

 

Яловичина, тушкована з кабачками та баклажанами

 

Продукти: 

 
  • 0,5 кг яловичини, 
  • 1 баклажан, 
  • 1 кабачок, 
  • 1 цибуля, 
  • 1 морква, 
  • 2 ст. томатної пасти, 
  • 1,5 склянки води,
  • 5 гілочок петрушки, 
  • мелений чорний перець, 
  • сіль.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати овочі, зелень та м'ясо. 
  2. Обсмажити яловичину з цибулею та морквою до золотистого кольору
  3. Влити воду із томатною пастою.
  4. Готувати 40 хвилин на повільному вогні. 
  5. Окремо обсмажити кабачки та баклажани. 
  6. Додай у казанок із м'ясом.
  7. Гасити ще 10 хвилин. 
  8. Посолити
  9. Поперчити
  10. Присипати нарубаною зеленню.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповів, як приготувати ароматний віденський шницель із курки в духовці.

Читайте також:

 

  • Готуємо пікантні котлети для бургерів
  • Готуємо ситну кавказьку хашламу на пиві
  • Готуємо класичний угорський гуляш
  • Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
  • Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
  • Ніжне пюре з кабачків з сиром
  • Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
  • Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
  • Готуємо варення з кабачків на зиму
  • Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Готуємо баклажани «під гриби»
  • Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
  • Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
  • Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
  • Готуємо кабачки з тофу
  • Готуємо ніжну піцу з кабачків
  • Готуємо закусочний торт із кабачків
  • Готуємо кабачкові оладки з фаршем та сиром
  • Готуємо пудинг із кабачків та яблук
  • Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
  • Готуємо кабачки кружальцями із сиром у духовці
  • Готуємо малосольні кабачки з лимонним соком
  • Готуємо освіжаючий суп з кабачків
  • Готуємо човники з кабачків з куркою та овочами
  • Готуємо овочі, запечені у омлеті
←Вернуться Печать