12.06.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо літню шаурму на сковороді

Сезонний варіант бюджетного та відносно швидкого перекушування.

Як приготувати літню шаурму на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажання можна замінити курку звичайною шинкою.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Літня шаурма на сковороді

 

Продукти: 

 
  • 1 лист лаваша, 
  • 1 куряче філе, 
  • 1 огірок, 
  • 1 помідор, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 100 г капусти, 
  • 100 г моркви, 
  • 1/2 фіолетової цибулини, 
  • 30 мл йогурту, 
  • спеції, 
  • зелень.

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Нарізати курку смужками 
  2. Обсмажити курку до готовності. 
  3. Довільно нарізати огірок, помідор, капусту, моркву, цибулину. 
  4. Змішати йогурт, спеції та зелень
  5. Змасти лаваш соусом, що вийшов. 
  6. Викласти курку та овочі
  7. Загорнути шаурму.

Смачного!

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день