12.06.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо літню шаурму на сковороді
Сезонний варіант бюджетного та відносно швидкого перекушування.
Як пише
РЕДПОСТ, за бажання можна замінити курку звичайною шинкою.
Літня шаурма на сковороді
Продукти:
-
1 лист лаваша,
-
1 куряче філе,
-
1 огірок,
-
1 помідор,
-
1 болгарський перець,
-
100 г капусти,
-
100 г моркви,
-
1/2 фіолетової цибулини,
-
30 мл йогурту,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати курку смужками
-
Обсмажити курку до готовності.
-
Довільно нарізати огірок, помідор, капусту, моркву, цибулину.
-
Змішати йогурт, спеції та зелень
-
Змасти лаваш соусом, що вийшов.
-
Викласти курку та овочі
-
Загорнути шаурму.
Смачного!
Тэги:
рецепт,
закуска,
вечеря,
цибуля,
помідори,
морква,
шаурма,
капуста,
огірки,
м'ясо,
курка
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0