
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1270620-gotuemo-litnyu-shaurmu-na-skovorodi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1270620-gotuemo-litnyu-shaurmu-na-skovorodi
Готуємо літню шаурму на сковороді
Сезонний варіант бюджетного та відносно швидкого перекушування.

Як пише РЕДПОСТ, за бажання можна замінити курку звичайною шинкою.
Літня шаурма на сковороді
Продукти:
- 1 лист лаваша,
- 1 куряче філе,
- 1 огірок,
- 1 помідор,
- 1 болгарський перець,
- 100 г капусти,
- 100 г моркви,
- 1/2 фіолетової цибулини,
- 30 мл йогурту,
- спеції,
- зелень.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати курку смужками
- Обсмажити курку до готовності.
- Довільно нарізати огірок, помідор, капусту, моркву, цибулину.
- Змішати йогурт, спеції та зелень
- Змасти лаваш соусом, що вийшов.
- Викласти курку та овочі
- Загорнути шаурму.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смачний картопляний гратен з печерицями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Готуємо овочі, запечені у омлеті
- Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
- Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
- Готуємо кабачки з тофу
- Готуємо ніжну піцу з кабачків
- Готуємо закусочний торт із кабачків