12.06.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1270620-gotuemo-litnyu-shaurmu-na-skovorodi

Готуємо літню шаурму на сковороді

Сезонний варіант бюджетного та відносно швидкого перекушування.

Як приготувати літню шаурму на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажання можна замінити курку звичайною шинкою.
 

Читайте нас в  Facebook ,  Telegram  и  Instagram

 

Літня шаурма на сковороді

 

Продукти: 

 
  • 1 лист лаваша, 
  • 1 куряче філе, 
  • 1 огірок, 
  • 1 помідор, 
  • 1 болгарський перець, 
  • 100 г капусти, 
  • 100 г моркви, 
  • 1/2 фіолетової цибулини, 
  • 30 мл йогурту, 
  • спеції, 
  • зелень.

Покроковий рецепт приготування: 

 

  1. Нарізати курку смужками 
  2. Обсмажити курку до готовності. 
  3. Довільно нарізати огірок, помідор, капусту, моркву, цибулину. 
  4. Змішати йогурт, спеції та зелень
  5. Змасти лаваш соусом, що вийшов. 
  6. Викласти курку та овочі
  7. Загорнути шаурму.

Смачного!

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смачний картопляний гратен з печерицями.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Салат "Нефритовий браслет"
  • Готуємо овочі, запечені у омлеті
  • Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
  • Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
  • Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
  • Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
  • Готуємо салат із смаженими огірками
  • Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
  • Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
  • Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
  • Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
  • Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
  • Готуємо кабачки з тофу
  • Готуємо ніжну піцу з кабачків
  • Готуємо закусочний торт із кабачків

 

←Вернуться Печать