02.11.2023  23:21   Дмитро Колонєй

Готуємо квашені лимони з часником та спеціями на зиму

Урізноманітнюємо зимовий раціон.

Як приготувати квашені лимони з часником та спеціями на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, не кажучи вже про користь лимону, його квашений варіант багато де можна використовувати. Це й в маринад до м'яса та риби, соуси до вже готових м'ясних чи рибних страв, особливо на основі йогурту, в овочевому рагу, готовому рисі, булгурі, пшениці. у бутерброди та інших стравах.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Квашені лимони з часником та спеціями на зиму

Продукти:

  • лимон - 500 г
  • кухонна сіль - 35 г
  • оливкова олія за смаком
  • часник - 3-4 зубчики
  • паприка мелена - 1/2 ч. л.
  • кардамон за смаком
  • лавровий лист за смаком
  • червоний мелений перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

  1. Взяти лимони з тонкою скоринкою.
  2. Ретельно промити кілька разів.
  3. Обшпарити окропом.
  4. Розрізати навпіл лимони навпіл
  5. Видалити всі видимі кісточки.
  6. Нарізати половинки лимона на часточки, завтовшки трохи більше 5 мм.
  7. Очистити часник
  8. Наріжте часник тонкими платівками.
  9. Змішати в мисці часточки лимона, часник та інші спеції.
  10. Акуратно перемішати та залишити приблизно на дві години.
  11. Скибочки лимона перекласти в банки
  12. Залити лимонним соком зі спеціями та оливковою олією.
  13. Тримати банки тиждень за кімнатної температури.
  14. Потім можна забрати на холод.

Смачного!

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати заморожені яблука на зиму.

 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день