
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263685-gotuemo-kvasheni-limoni-z-chasnikom-ta-spetsiyami-na-zimu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263685-gotuemo-kvasheni-limoni-z-chasnikom-ta-spetsiyami-na-zimu
Готуємо квашені лимони з часником та спеціями на зиму
Урізноманітнюємо зимовий раціон.

Як пише РЕДПОСТ, не кажучи вже про користь лимону, його квашений варіант багато де можна використовувати. Це й в маринад до м'яса та риби, соуси до вже готових м'ясних чи рибних страв, особливо на основі йогурту, в овочевому рагу, готовому рисі, булгурі, пшениці. у бутерброди та інших стравах.
Квашені лимони з часником та спеціями на зиму
Продукти:
- лимон - 500 г
- кухонна сіль - 35 г
- оливкова олія за смаком
- часник - 3-4 зубчики
- паприка мелена - 1/2 ч. л.
- кардамон за смаком
- лавровий лист за смаком
- червоний мелений перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Взяти лимони з тонкою скоринкою.
- Ретельно промити кілька разів.
- Обшпарити окропом.
- Розрізати навпіл лимони навпіл
- Видалити всі видимі кісточки.
- Нарізати половинки лимона на часточки, завтовшки трохи більше 5 мм.
- Очистити часник
- Наріжте часник тонкими платівками.
- Змішати в мисці часточки лимона, часник та інші спеції.
- Акуратно перемішати та залишити приблизно на дві години.
- Скибочки лимона перекласти в банки
- Залити лимонним соком зі спеціями та оливковою олією.
- Тримати банки тиждень за кімнатної температури.
- Потім можна забрати на холод.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати заморожені яблука на зиму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Заготовляємо домашній кетчуп на зиму
- Заготовки на зиму: солоні огірки за бабусиним рецептом
- Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак
- Готуємо консервовану борщову заправку на зиму
- Готуємо заморожені овочі для супу та інших страв на зиму
- Готуємо сухий овочевий бульйон на зиму
- Готуємо овочеві бульйонні кубики на зиму
- Готуємо суху томатну пасту на зиму
- Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
- Свіжа зелень взимку: як зберегти корисні властивості