03.03.2024 20:37 Дмитро Колонєй
Готуємо грузинський овочевий салат із горіховою заправкою.
Поринемо в атмосферу грузинської кухні.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва дуже популярна у сонячній країні - салат, подається практично в будь-якому грузинському ресторані або кафе. При цьому він простий і буде під силу навіть недосвідченому кулінару.
Овочевий салат з горіховою заправкою
Продукти:
-
2 помідори,
-
2 огірки,
-
1 цибулина,
-
півпучка кінзи,
-
півпучка кропу,
-
3 гілочки базиліка,
-
половина гострого перцю,
-
2 зубчики часнику,
-
жменя волоських горіхів,
-
2 ст. оливкової олії,
-
2 ч. л. винного оцту,
-
сіль
Покроковий рецепт приготування:
-
Горіхи, часник, гострий перець та сіль подрібнити у блендері.
-
Додати олію, оцет.
-
Перемішати.
-
Нарізати помідори, огірки, цибулю, кінзу та кріп.
-
Базилік порвати руками.
-
Все змішати.
-
Додати горіхову заправку.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати шифоновий бісквіт на молоці та олії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0