09.02.2024 21:43
Турецький салат без майонезу «Джаджик»
Рецепт простої, смачної і багатофункціональної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, салат «Джаджик», який підійде як для сімейної вечері чи обіду, так і для святкового столу, можна подавати на стол не лише як салат, а й як заправку чи соус до м'яса.
Турецький салат без майонезу «Джаджик»
Продукти:
-
1 огірок,
-
40 мл густої сметани,
-
2/3 ст. л. сушеної м'яти,
-
пара часникових зубчиків,
-
15 мл оливкової олії.
Покроковий рецепт приготування:
-
Подрібнити ножем огірок на якомога менші шматочки,
-
Видавити часник
-
Вкинути м'яту.
-
Влити олію.
-
Заправити сметаною.
-
Перемішати.
-
Охолодити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0