09.02.2024  21:43   

Турецький салат без майонезу «Джаджик»

Рецепт простої, смачної і багатофункціональної страви.

Як приготувати турецький салат без майонезу «Джаджик»
 
 
Як пише РЕДПОСТ, салат «Джаджик», який підійде як для сімейної вечері чи обіду, так і для святкового столу, можна подавати на стол не лише як салат, а й як заправку чи соус до м'яса.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Турецький салат без майонезу «Джаджик»

Продукти:

 

  • 1 огірок,
  • 40 мл густої сметани,
  • 2/3 ст. л. сушеної м'яти,
  • пара часникових зубчиків,
  • 15 мл оливкової олії.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Подрібнити ножем огірок на якомога менші шматочки,
  2. Видавити часник
  3. Вкинути м'яту.
  4. Влити олію.
  5. Заправити сметаною.
  6. Перемішати.
  7. Охолодити.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день