09.02.2024   
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266904-turetskiy-salat-bez-mayonezu-dzhadzhik

Турецький салат без майонезу «Джаджик»

Рецепт простої, смачної і багатофункціональної страви.

Як приготувати турецький салат без майонезу «Джаджик»
 
 
Як пише РЕДПОСТ, салат «Джаджик», який підійде як для сімейної вечері чи обіду, так і для святкового столу, можна подавати на стол не лише як салат, а й як заправку чи соус до м'яса.
 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

 

Турецький салат без майонезу «Джаджик»

Продукти:

 

  • 1 огірок,
  • 40 мл густої сметани,
  • 2/3 ст. л. сушеної м'яти,
  • пара часникових зубчиків,
  • 15 мл оливкової олії.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Подрібнити ножем огірок на якомога менші шматочки,
  2. Видавити часник
  3. Вкинути м'яту.
  4. Влити олію.
  5. Заправити сметаною.
  6. Перемішати.
  7. Охолодити.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Салат "Нефритовий браслет"
  • Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
  • Готуємо листковий салат із крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
  • Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
  • Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
  • Готуємо салат із смаженими огірками
  • Готуємо яскравий салат Табуле
  • Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
  • Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
  • Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою

 

←Вернуться Печать