
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266904-turetskiy-salat-bez-mayonezu-dzhadzhik
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266904-turetskiy-salat-bez-mayonezu-dzhadzhik
Турецький салат без майонезу «Джаджик»
Рецепт простої, смачної і багатофункціональної страви.

Як пише РЕДПОСТ, салат «Джаджик», який підійде як для сімейної вечері чи обіду, так і для святкового столу, можна подавати на стол не лише як салат, а й як заправку чи соус до м'яса.
Турецький салат без майонезу «Джаджик»
Продукти:
- 1 огірок,
- 40 мл густої сметани,
- 2/3 ст. л. сушеної м'яти,
- пара часникових зубчиків,
- 15 мл оливкової олії.
Покроковий рецепт приготування:
- Подрібнити ножем огірок на якомога менші шматочки,
- Видавити часник
- Вкинути м'яту.
- Влити олію.
- Заправити сметаною.
- Перемішати.
- Охолодити.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати домашню картоплю по-селянськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо листковий салат із крабовими паличками, помідорами та болгарським перцем
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Готуємо яскравий салат Табуле
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою