08.02.2024 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо домашню картоплю по-селянськи
Рецепт м'якої всередині та з хрумкою рум'яною скоринкою зовні картоплі.
Як пише
РЕДПОСТ, картопля по-селянськи добре готується не тільки в духовці, а й на сковороді. Вона трохи відрізняється від звичайної смаженої картоплі і це потрібно враховувати у процесі.
Що варто врахувати
Можна не знімати шкірку – просто добре вимити щіткою!
Домашня картопля по-селянськи
Продукти:
-
1 кг картоплі,
-
3 ст. рослинноъ олії
-
0,5 ч.л. паприки
-
0,5 ч.л. куркуми,
-
сіль,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Ретельно вимити картоплю, але не очищати!
-
Нарізати картоплю на часточки
-
Змішати із сіллю та спеціями.
-
Обсмажити картоплю близько 20-25 хвилин на сковороді на середньому вогні до готовності, помішуючи кожні 3 хвилини.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати з кабачків з сиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0