
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266867-gotuemo-domashnyu-kartoplyu-po-selyanski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266867-gotuemo-domashnyu-kartoplyu-po-selyanski
Готуємо домашню картоплю по-селянськи
Рецепт м'якої всередині та з хрумкою рум'яною скоринкою зовні картоплі.

Як пише РЕДПОСТ, картопля по-селянськи добре готується не тільки в духовці, а й на сковороді. Вона трохи відрізняється від звичайної смаженої картоплі і це потрібно враховувати у процесі.
Що варто врахувати
Можна не знімати шкірку – просто добре вимити щіткою!
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
Домашня картопля по-селянськи
Продукти:
- 1 кг картоплі,
- 3 ст. рослинноъ олії
- 0,5 ч.л. паприки
- 0,5 ч.л. куркуми,
- сіль,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Ретельно вимити картоплю, але не очищати!
- Нарізати картоплю на часточки
- Змішати із сіллю та спеціями.
- Обсмажити картоплю близько 20-25 хвилин на сковороді на середньому вогні до готовності, помішуючи кожні 3 хвилини.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати з кабачків з сиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: