02.03.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
Класичний варіант смачної страви, з якою ні в кого не виникне проблем.
Як пише
РЕДПОСТ, шифоновий - найніжніший і найлегший з бісквітів. Він вийде якщо його правильно готувати.
Що треба врахувати
-
Дотримуватись пропорцій інгредієнтів та технологію з рецепту.
-
Не відкривайте духовку в процесі випікання, щоб він не опав!
-
Охолоджувати готовий шифоновий бісквіт на решітці, а потім можна нарізати його на коржі або подавати до чаю.
Шифоновий бісквіт на молоці та олії
Продукти:
-
3 яйця,
-
80 г цукру,
-
35 г рослинної олії,
-
50 мл молока,
-
5 г розпушувача,
-
5 г ванільного цукру,
-
100 г борошна,
-
1 щіпка солі.
Покроковий рецепт приготування:
-
Відокремити яєчні жовтки від білків.
-
Віночком збити жовтки із половиною цукру.
-
Додати олію
-
Перемішати.
-
Туди ж додати борошно, що просіяє, розпушувач і ванільний цукор.
-
Міксером збити білки із сіллю.
-
Поступово додати цукор, що залишився.
-
Збивати білки та лопаткою втрутити їх у тісто.
-
Випікати бісквіт 45 хвилин у духовці при 170 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати шпинатні вафлі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0