
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267631-retsept-naynizhnishogo-shifonovogo-biskvitu-na-molotsi-ta-oliyi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1267631-retsept-naynizhnishogo-shifonovogo-biskvitu-na-molotsi-ta-oliyi
Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
Класичний варіант смачної страви, з якою ні в кого не виникне проблем.

Як пише РЕДПОСТ, шифоновий - найніжніший і найлегший з бісквітів. Він вийде якщо його правильно готувати.
Що треба врахувати
- Дотримуватись пропорцій інгредієнтів та технологію з рецепту.
- Не відкривайте духовку в процесі випікання, щоб він не опав!
- Охолоджувати готовий шифоновий бісквіт на решітці, а потім можна нарізати його на коржі або подавати до чаю.
Шифоновий бісквіт на молоці та олії
Продукти:
- 3 яйця,
- 80 г цукру,
- 35 г рослинної олії,
- 50 мл молока,
- 5 г розпушувача,
- 5 г ванільного цукру,
- 100 г борошна,
- 1 щіпка солі.
Покроковий рецепт приготування:
- Відокремити яєчні жовтки від білків.
- Віночком збити жовтки із половиною цукру.
- Додати олію
- Перемішати.
- Туди ж додати борошно, що просіяє, розпушувач і ванільний цукор.
- Міксером збити білки із сіллю.
- Поступово додати цукор, що залишився.
- Збивати білки та лопаткою втрутити їх у тісто.
- Випікати бісквіт 45 хвилин у духовці при 170 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати шпинатні вафлі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо пиріг з мандаринами на сметані
- Готуємо гарбузовий кекс із апельсиновим сиропом
- Готуємо морквяний кекс із горіхами
- Готуємо карамельний персиковий торт догори ногами
- Рецепт смачного райдужного торту
- Готуємо простий та пісний медовий торт
- Готуємо пісний морквяний торт
- Готуємо млинцевий торт з сметанним кремом на Масляну
- Рум'яна шарлотка з яблуками та мандаринами
- Ефектний торт з шоколадних коржів «Вупи пай»
- Новорічний стіл: готуємо шикарний торт з мандаринами