07.06.2023 21:50 Віталій Хінєвіч
Рецепт смачного райдужного торту
До неймовірно яскравого та вершкового десерту можна додати кульку улюбленого морозива, передає РЕДПОСТ .
Для приготування десерту знадобляться такі інгредієнти:
-
20 г м'якого вершкового масла;
-
340 г вершкового сиру кімнатної температури;
-
3 склянки густих вершків;
-
200 г цукру;
-
1 столова ложка ванільного екстракту;
-
225 г посипки різних кольорів;
-
560 г пісочного печива.
Крок 1
Змастіть сторони круглої 22 см роз'ємної форми розм'якшеним вершковим маслом. Застеліть боки смужкою пергаменту.
Крок 2
Додайте вершковий сир у чашу стаціонарного міксера з насадкою-віночком. Збивайте на середній швидкості, близько 3 хвилин до однорідності. Додайте густі вершки, збільште швидкість до середньо-високої і продовжуйте збивати до однорідності.
Крок 3
Додайте цукор і ваніль, і збивайте суміш від 3 до 5 хвилин, доки не з'являться стійкі піки, які встануть вертикально, коли вінчик підняти. Використовуйте гумову лопаточку, щоб змішати суміш з посипкою.
Крок 4
Викладіть тонкий шар збитих вершків (приблизно 1 3/4 склянки) на дно форми і накрийте шаром печива, заповнюючи всі проміжки зламаним печивом (при необхідності ламаючи його самостійно). Шматочки повинні стикатися; ціль - суцільний шар печива. Продовжуйте викладати шари, поки не дійдете до верху форми, закінчивши шаром крему.
Крок 5
Накрийте верх торта поліетиленовою плівкою та поставте в холодильник на 6-8 годин або на ніч.
Крок 6
Перед подачею зніміть борти форми та зніміть смужку пергаменту. Викладіть на тарілку сервіровки і при бажанні злегка присипте зверху і з боків торта. Наріжте та подавайте з улюбленим напоєм.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости