24.02.2023 22:09 Дмитро Колонєй
Готуємо млинцевий торт з сметанним кремом на Масляну
Ця страва буде чудовим десертом на масляничний тиждень
Як пише
РЕДПОСТ, млинці можуть бути основою і для найсмачніших листкових кулінарних страв. З начинкою до них можна від душі поекспериментувати. Оскільки нині масляничний тиждень, ми прибираємо м'ясні начинки, а з решти віддамо перевагу заснованій на сметані. Все-таки, традиція відлагоджує млинцям зі сметаною. Та й такі продукти як сметана та згущене молоко – як правило, завжди під рукою.
-
Якщо ви не впевнені, що сметана після збивання не стане рідкою, краще відцідіть її (викладіть в кілька шарів марлі і підвісте на ніч для стікання сироватки) або додайте під час збивання загусник для сметани.
Млинцевий торт з сметанним кремом
Продукти на 6 порцій:
-
Милинці 13 штук. Можна взяти готові покупні млинці або приготувати таку ж кількість млинців за своїм улюбленим рецептом.
-
Сметана – 300 г
-
Молоко згущене - 150 г
-
Посипка кондитерська (для прикраси) – 0,5 ст. ложки
Покроковий рецепт приготування
-
Для сметанного крему сметану покладіть у миску або чашу для збивання.
-
Додайте до сметани молоко, що згущує|згущає|.
-
Збийте сметану зі згущеним молоком до отримання пишного крему однорідного.
-
Зберіть млинцевий торт. На плоску тарілку викладіть млинець.
-
Змастіть поверхню млинця невеликою кількістю сметанного крему.
-
Таким чином, чергуючи млинці та крем, зберіть весь торт. Поверхню та боки торта також змастіть кремом.
-
Прикрасьте торт за власним бажанням. Це можуть бути шматочки фруктів, ягоди, шоколадна чи кокосова стружка. Все залежить від ваших уподобань та фантазії. Я використовувала різнокольорове кондитерське посипання.
-
Млинцевий торт з сметанним кремом готовий до подачі. Він не потребує просочення і однаково гарний як відразу після приготування, так і наступного дня.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0