04.12.2023 21:41 Дмитро Колонєй
Готуємо ошатний морквяний торт у духовці
Пропонуємо класичний варіант вітамінної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, наведений рецепт, хоча й класичний, але не виключає експериментів. І господині можуть успішно доповнювати його чим завгодно.
Класичний морквяний торт у духовці
Продукти:
-
200 г моркви,
-
3 яйця,
-
180 г цукру,
-
200 г борошна,
-
1 ч. л. розпушувача,
-
1 ч. л. кориці,
-
150 мл олії.
Покроковий рецепт приготування
-
Просіяти борошно.
-
Збити яйця з цукром до піни.
-
Перетерти моркву.
-
Додати олію.
-
Ще трохи збити.
-
Змішати з тертою морквою.
-
Додати|добавляти| просіяне борошно з розпушувачем і корицею.
-
Випікати торт 40 хвилин в духовці при 180 градусах.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати смажені кальмари у клярі.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0