03.12.2023 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо смажені кальмари у клярі
Ніжна страва, яка не залишить байдужим.
Як пише
РЕДПОСТ, ніжні кільця кальмарів, обсмажені в клярі, найкраще подавати з сирним соусом.
Смажені кальмари у клярі
Продукти:
-
0,5 кг свіжих кальмарів,
-
1 яйце,
-
2,5 ст. л. молока,
-
3 ст. л. борошна та
-
3 ст. л. панірувальних сухарів
-
2 щіпки меленого перцю,
-
0,25 ч. л. морської солі,
-
120 г твердого сиру,
-
2 часточки часнику,
-
6 гілочок петрушки,
-
1 склянка сметани.
Покроковий рецепт приготування
-
Відварити кальмари
-
Очистити кальмари
-
Нарізати кальмари кільцями,
-
Збити яйця з молоком.
-
Змішати сухарі та борошно.
-
Занурити кальмари в яйця з молоком
-
Обваляти в сухарях та борошні.
-
Обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
-
Подавати із соусом із сметани з тертим сиром, часником та зеленню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з помідорів та огірків з лимонним соком на зиму.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0