28.04.2023 21:42 Дмитро Колонєй
Готуємо пісні чебуреки з кальмарами
Смачний та нетривіальний рецепт популярної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, для цієї смачної страви потрібні продукти, які здебільшого завжди є в холодильнику. Та й часу він особливо на себе не відірве.
Пісні чебуреки з кальмарами
Продукти:
Тісто
-
мінеральна вода - 300 мл,
-
борошно - 500 - 600 г,
-
олія рослинна - 50 г,
-
оцет (70%) - 1 - 2 ч.л.,
-
сіль - 1 ч.л. без гірки.
Начинка
-
кальмар - 600-700 г,
-
цибуля ріпчаста - 2 шт. (300 г),
-
сіль - 1 ч.л.,
-
перець чорний – 1 ч.л. без гірки.
Покроковий рецепт приготування
-
У невелику ємність налити мінеральну воду, додати сіль, оцет, олію. Розмішати.
-
Частинами вводити борошно.
-
Замісити помірно круте тісто.
-
Дати відпочити 15 хвилин.
-
500 г чистого кальмара пропустити через м'ясорубку з великими гратами.
-
Цибуля ріпчаста нарізати на кубики середнього розміру
-
Пасерувати з олією до прозорості.
-
З'єднати з фаршем із кальмару.
-
Додати сіль|соль| 1 ч.л. та перець чорний 1 ч.л.
-
Ретельно перемішати.
-
Тісто розкотити на столі, посипаному борошном.
-
Вирізати кружечки для чебуреків.
-
Викласти столову ложку фаршу на тісто, розподілити, зліпити краї вилкою.
-
Смажити чебуреки на добре розігрітій олії до золотистого — коричневого кольору.
-
Олії потрібно багато, щоб чебуреки плавали.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0