
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257641-gotuemo-pisni-chebureki-z-kalmarami-po-monastirski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257641-gotuemo-pisni-chebureki-z-kalmarami-po-monastirski
Готуємо пісні чебуреки з кальмарами
Смачний та нетривіальний рецепт популярної страви.

Як пише РЕДПОСТ, для цієї смачної страви потрібні продукти, які здебільшого завжди є в холодильнику. Та й часу він особливо на себе не відірве.
Пісні чебуреки з кальмарами
Продукти:
Тісто
- мінеральна вода - 300 мл,
- борошно - 500 - 600 г,
- олія рослинна - 50 г,
- оцет (70%) - 1 - 2 ч.л.,
- сіль - 1 ч.л. без гірки.
Начинка
- кальмар - 600-700 г,
- цибуля ріпчаста - 2 шт. (300 г),
- сіль - 1 ч.л.,
- перець чорний – 1 ч.л. без гірки.
Покроковий рецепт приготування
- У невелику ємність налити мінеральну воду, додати сіль, оцет, олію. Розмішати.
- Частинами вводити борошно.
- Замісити помірно круте тісто.
- Дати відпочити 15 хвилин.
- 500 г чистого кальмара пропустити через м'ясорубку з великими гратами.
- Цибуля ріпчаста нарізати на кубики середнього розміру
- Пасерувати з олією до прозорості.
- З'єднати з фаршем із кальмару.
- Додати сіль|соль| 1 ч.л. та перець чорний 1 ч.л.
- Ретельно перемішати.
- Тісто розкотити на столі, посипаному борошном.
- Вирізати кружечки для чебуреків.
- Викласти столову ложку фаршу на тісто, розподілити, зліпити краї вилкою.
- Смажити чебуреки на добре розігрітій олії до золотистого — коричневого кольору.
- Олії потрібно багато, щоб чебуреки плавали.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суп із сочевиці з курячою ковбасою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: