06.09.2023 21:38 Дмитро Колонєй
Готуємо ароматний традиційний угорський суп боб левеш
Густий, ароматний, ситний та смачний суп.
Як пише
РЕДПОСТ, суп боб левеш (у перекладі - "квасоляний суп") з тих рецептів, які приготувавши один раз, хочеться готувати його знову і знову. Він особливо ідеальний для холодної пори року. Страва з'явилася після Другої світової війни та рятувала життя населенню країни. Популярна вона і на Закарпатті.
Угорський суп з копченостями боб левеш
Продукти:
-
500 г копчених ребер,
-
2,5 л води
-
150 г цибулі,
-
150 г моркви,
-
1 болгарський перець,
-
600 г томатів у власному соку,
-
1,5 банки консервованої квасолі,
-
зелень
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Залити ребра водою,
-
Довести до кипіння
-
Проварити півгодини.
-
Обсмажити подрібнену цибулю з морквою та перцем,
-
Додати до них томати
-
Протушкувати 5 хвилин.
-
Дістати ребра з бульйону
-
Викласти туди овочі зі спеціями.
-
Потім додати подрібнене м'ясо та квасолю,
-
Проварити ще 10 хвилин
-
Прикрасити зеленню.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0