
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261797-gotuemo-aromatniy-ugorskiy-sup-iz-kopchenostyami-bob-levesh
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261797-gotuemo-aromatniy-ugorskiy-sup-iz-kopchenostyami-bob-levesh
Готуємо ароматний традиційний угорський суп боб левеш
Густий, ароматний, ситний та смачний суп.

Як пише РЕДПОСТ, суп боб левеш (у перекладі - "квасоляний суп") з тих рецептів, які приготувавши один раз, хочеться готувати його знову і знову. Він особливо ідеальний для холодної пори року. Страва з'явилася після Другої світової війни та рятувала життя населенню країни. Популярна вона і на Закарпатті.
Угорський суп з копченостями боб левеш
Продукти:
- 500 г копчених ребер,
- 2,5 л води
- 150 г цибулі,
- 150 г моркви,
- 1 болгарський перець,
- 600 г томатів у власному соку,
- 1,5 банки консервованої квасолі,
- зелень
- спеції.
Покроковий рецепт приготування
- Залити ребра водою,
- Довести до кипіння
- Проварити півгодини.
- Обсмажити подрібнену цибулю з морквою та перцем,
- Додати до них томати
- Протушкувати 5 хвилин.
- Дістати ребра з бульйону
- Викласти туди овочі зі спеціями.
- Потім додати подрібнене м'ясо та квасолю,
- Проварити ще 10 хвилин
- Прикрасити зеленню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса