06.09.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261797-gotuemo-aromatniy-ugorskiy-sup-iz-kopchenostyami-bob-levesh

Готуємо ароматний традиційний угорський суп боб левеш

Густий, ароматний, ситний та смачний суп.

Як приготувати угорський суп із копченостями боб левеш
 
Як пише РЕДПОСТ, суп боб левеш (у перекладі - "квасоляний суп") з тих рецептів, які приготувавши один раз, хочеться готувати його знову і знову. Він особливо ідеальний для холодної пори року. Страва з'явилася після Другої світової війни та рятувала життя населенню країни. Популярна вона і на Закарпатті.
 

Угорський суп з копченостями боб левеш

 

Продукти:

 

  • 500 г копчених ребер,
  • 2,5 л води
  • 150 г цибулі,
  • 150 г моркви,
  • 1 болгарський перець,
  • 600 г томатів у власному соку,
  • 1,5 банки консервованої квасолі,
  • зелень
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Залити ребра водою,
  2. Довести до кипіння
  3. Проварити півгодини.
  4. Обсмажити подрібнену цибулю з морквою та перцем,
  5. Додати до них томати
  6. Протушкувати 5 хвилин.
  7. Дістати ребра з бульйону
  8. Викласти туди овочі зі спеціями.
  9. Потім додати подрібнене м'ясо та квасолю,
  10. Проварити ще 10 хвилин
  11. Прикрасити зеленню.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
  • Готуємо традиційний вірменський суп танапур
  • Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
  • Готуємо литовський холодний борщ
  • Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
  • Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
  • Готуємо окрошку із солоними грибами
  • Готуємо гаспачо по-марокканськи
  • Готуємо холодний болгарський суп таратор
  • Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса

 

←Вернуться Печать