19.08.2023 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо бананові оладки з яблуком
Оладки просто ідеальні для сніданку.
Як пише
РЕДПОСТ, м'яке тісто, яскравий фруктовий смак та ніжний аромат стануть чудовим початком дня.
Що варто врахувати
-
Якщо ви не бажаєте, щоб терте яблуко потемніло, додайте в натерту м'якоть пару крапель лимонного соку і перемішайте.
Бананові оладки з яблуком
Продукти на 3 порції
-
Банани – 2 шт.
-
Яблуко – 0,5 шт. (100 г)
-
Яйце куряче - 1 шт.
-
Борошно – 110 г
-
Цукор – 2 ст. ложки
-
Сода – 0,5 ч. ложки
-
Оцет – 1 год.
-
Олія - 2 ст. ложки + для смаження
Покроковий рецепт приготування
-
Банани очистити від шкірки.
-
Нарізати невеликими шматочками.
-
Пюрирувати банани за допомогою блендера.
-
Перекласти бананове пюре в миску.
-
Додати яйце та цукор.
-
Збити в однорідну масу.
-
Порціями всипати борошно.
-
Замішати тісто густе.
-
Яблуко очистити від шкірки.
-
Натерти на дрібній тертці.
-
Додати натерте яблуко до тіста.
-
Перемішати.
-
Соду погасити оцтом.
-
Додати до тіста.
-
Перемішати.
-
Влити 2 столові ложки олії.
-
Перемішати.
-
Сковороду змастити олією.
-
Добре розігріти на середньому вогні.
-
Ложкою викласти тісто у сковороду.
-
Смажити оладки по 3-4 хвилини з кожного боку до зарум'янювання.
За бажанням подати їх до столу зі сметаною або йогуртом.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0