06.05.2023 21:55 Дмитро Колонєй
Готуємо салат з буряка, моркви та яблука
Ще один цілком дієтичний салат із продуктів, які звичайно є серед припасів.
Як пише
РЕДПОСТ, цей пісний салат не додасть килограмів до ваги, не відірве багато часу та порадує смаком.
Салат з буряка, моркви та яблука
Продукти
-
морква ‑1 шт.,
-
яблуко - 1 шт.
-
буряк - 1 шт.
-
сік невеликого лимона,
-
оливкова олія - 50 мл,
-
мед - 1 ч. л.,
-
1/2 чайної ложки солі,
-
коріандр - 1/2 ч. л.,
-
1/4 чайної ложки гострого перцю,
-
мелений кмин - 1/4 ч. л.,
-
1/4 чайної ложки кориці,
-
петрушки.
Покроковий рецепт приготування
-
Моркву очистити
-
Натерти на тертці.
-
Яблуко нарізати на скибочки, вийняти серцевину і нарізати брусочками м'якоть.
-
Сирий буряк очистити
-
Натерти на терці
-
Моркву, яблуко та буряки скласти в глибокий салатник.
-
З лимона видавити сік в окрему мисочку.
-
Змішати сік лимона та оливкову олію.
-
Додати ложечку меду.
-
Посолити.
-
Додати спеції: коріандр, перець, кмин, корицю.
-
Збити віночком до однорідності.
-
Залити салат соусом.
-
Перемішати до однорідності.
-
Нарізати петрушку.
-
Посипати салат петрушкою.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0