
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257865-gotuemo-salat-z-buryaka-morkvi-ta-yabluka
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257865-gotuemo-salat-z-buryaka-morkvi-ta-yabluka
Готуємо салат з буряка, моркви та яблука
Ще один цілком дієтичний салат із продуктів, які звичайно є серед припасів.

Як пише РЕДПОСТ, цей пісний салат не додасть килограмів до ваги, не відірве багато часу та порадує смаком.
Салат з буряка, моркви та яблука
Продукти
- морква ‑1 шт.,
- яблуко - 1 шт.
- буряк - 1 шт.
- сік невеликого лимона,
- оливкова олія - 50 мл,
- мед - 1 ч. л.,
- 1/2 чайної ложки солі,
- коріандр - 1/2 ч. л.,
- 1/4 чайної ложки гострого перцю,
- мелений кмин - 1/4 ч. л.,
- 1/4 чайної ложки кориці,
- петрушки.
Покроковий рецепт приготування
- Моркву очистити
- Натерти на тертці.
- Яблуко нарізати на скибочки, вийняти серцевину і нарізати брусочками м'якоть.
- Сирий буряк очистити
- Натерти на терці
- Моркву, яблуко та буряки скласти в глибокий салатник.
- З лимона видавити сік в окрему мисочку.
- Змішати сік лимона та оливкову олію.
- Додати ложечку меду.
- Посолити.
- Додати спеції: коріандр, перець, кмин, корицю.
- Збити віночком до однорідності.
- Залити салат соусом.
- Перемішати до однорідності.
- Нарізати петрушку.
- Посипати салат петрушкою.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати сирні брусочки - дуже вдалий варіант сніданку.