31.03.2023 21:59 Дмитро Колонєй
Готуємо пісний яблучний рулет
Смачна страва монастирської кухні.
Як пише
РЕДПОСТ, яблучний рулет - ше один вариант урізноманитнити меню у піст.
Пісний рулет із яблуком:
Продукти:
-
250 мл води,
-
3,5 склянки борошна,
-
30 г пресованих дріжджів,
-
50 мл рослинної олії,
-
сіль,
-
цукор,
-
2 яблука,
-
1 чайна ложка кориці
Покроковий рецепт приготування
-
Приготувати опару з води, дріжджів та жменьки борошна. Дати їй підійти.
-
Додати щіпку цукру та солі, олію і розмішати до розчинення кристалів.
-
Додати інше борошно, вимішуючи тісто.
-
Відправити на вистоювання на 20 хвилин.
-
Яблука нарізати дрібним кубиком і злегка обсмажити на олії.
-
Додати цукор та мелену корицю.
-
Тісто розкотити в довгий сочень і перенести на лист.
-
Викласти начинку без сиропу та рівномірно розподілити її.
-
Підвернути краї тіста і защипнути їх. Обмазати зверху сиропом.
-
Випікати 20 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0