
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256594-gotuemo-pisniy-yabluchniy-rulet
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256594-gotuemo-pisniy-yabluchniy-rulet
Готуємо пісний яблучний рулет
Смачна страва монастирської кухні.

Як пише РЕДПОСТ, яблучний рулет - ше один вариант урізноманитнити меню у піст.
Пісний рулет із яблуком:
Продукти:
- 250 мл води,
- 3,5 склянки борошна,
- 30 г пресованих дріжджів,
- 50 мл рослинної олії,
- сіль,
- цукор,
- 2 яблука,
- 1 чайна ложка кориці
Покроковий рецепт приготування
- Приготувати опару з води, дріжджів та жменьки борошна. Дати їй підійти.
- Додати щіпку цукру та солі, олію і розмішати до розчинення кристалів.
- Додати інше борошно, вимішуючи тісто.
- Відправити на вистоювання на 20 хвилин.
- Яблука нарізати дрібним кубиком і злегка обсмажити на олії.
- Додати цукор та мелену корицю.
- Тісто розкотити в довгий сочень і перенести на лист.
- Викласти начинку без сиропу та рівномірно розподілити її.
- Підвернути краї тіста і защипнути їх. Обмазати зверху сиропом.
- Випікати 20 хвилин|мінути| при температурі 170 градусів.
Нагадуємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гарбуз по-корейськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: