17.07.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо польський фруктовий суп
Незвичайна та смачна страва.
Як пише
РЕДПОСТ, для цієї традиційної польської страви використовуються будь-які свіжі чи заморожені фрукти та ягоди.
Польський фруктовий суп
Продукти на 4 порції:
-
Фрукти та ягоди (яблука, груші, персики, абрикоси, сливи, полуниця, малина, смородина, вишня та інші фрукти та ягоди) 500 г
-
Вода 1600 мл
-
Гвоздика 4 штуки
-
Кориця паличками 1 штука
-
Цукор 2-3 ст. ложки
-
Крохмаль 1 ст. ложка
-
Локшина 150 г
-
Сметана 4 ст. ложки
Покроковий рецепт приготування
-
Фрукти та ягоди очистити від кісточок, плодоніжок та серцевини
-
Крупно порізати.
-
Викласти в каструлю
-
Влити 1500 мл води,
-
Додати гвоздику та корицю.
-
Довести до кипіння
-
Варити 10 хв.
-
Всипати цукор
-
Добре перемішати.
-
Крохмаль розвести у 100 мл холодної води.
-
Постійно помішуючи суп, влити в нього крохмаль.
-
Варіть 2-3 хвилини
-
Зняти з вогню,
-
Видалити гвоздику та корицю.
-
В окремій каструлі відварити локшину до готовності.
-
Розкласти по тарілках
-
Залити супом,
-
Додати сметану.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хрусткі запечені кабачки "Фрі".
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0