17.07.2023  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо польський фруктовий суп

Незвичайна та смачна страва.

 
Як пише РЕДПОСТ, для цієї традиційної польської страви використовуються будь-які свіжі чи заморожені фрукти та ягоди.
 

Польський фруктовий суп

 

Продукти на 4 порції:

 

  • Фрукти та ягоди (яблука, груші, персики, абрикоси, сливи, полуниця, малина, смородина, вишня та інші фрукти та ягоди) 500 г
  • Вода 1600 мл
  • Гвоздика 4 штуки
  • Кориця паличками 1 штука
  • Цукор 2-3 ст. ложки
  • Крохмаль 1 ст. ложка
  • Локшина 150 г
  • Сметана 4 ст. ложки

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Фрукти та ягоди очистити від кісточок, плодоніжок та серцевини
  2. Крупно порізати.
  3. Викласти в каструлю
  4. Влити 1500 мл води,
  5. Додати гвоздику та корицю.
  6. Довести до кипіння
  7. Варити 10 хв.
  8. Всипати цукор
  9. Добре перемішати.
  10. Крохмаль розвести у 100 мл холодної води.
  11. Постійно помішуючи суп, влити в нього крохмаль.
  12. Варіть 2-3 хвилини
  13. Зняти з вогню,
  14. Видалити гвоздику та корицю.
  15. В окремій каструлі відварити локшину до готовності.
  16. Розкласти по тарілках
  17. Залити супом,
  18. Додати сметану.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хрусткі запечені кабачки "Фрі".

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день