
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260247-gotuemo-polskiy-fruktoviy-sup
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260247-gotuemo-polskiy-fruktoviy-sup
Готуємо польський фруктовий суп
Незвичайна та смачна страва.

Як пише РЕДПОСТ, для цієї традиційної польської страви використовуються будь-які свіжі чи заморожені фрукти та ягоди.
Польський фруктовий суп
Продукти на 4 порції:
- Фрукти та ягоди (яблука, груші, персики, абрикоси, сливи, полуниця, малина, смородина, вишня та інші фрукти та ягоди) 500 г
- Вода 1600 мл
- Гвоздика 4 штуки
- Кориця паличками 1 штука
- Цукор 2-3 ст. ложки
- Крохмаль 1 ст. ложка
- Локшина 150 г
- Сметана 4 ст. ложки
Покроковий рецепт приготування
- Фрукти та ягоди очистити від кісточок, плодоніжок та серцевини
- Крупно порізати.
- Викласти в каструлю
- Влити 1500 мл води,
- Додати гвоздику та корицю.
- Довести до кипіння
- Варити 10 хв.
- Всипати цукор
- Добре перемішати.
- Крохмаль розвести у 100 мл холодної води.
- Постійно помішуючи суп, влити в нього крохмаль.
- Варіть 2-3 хвилини
- Зняти з вогню,
- Видалити гвоздику та корицю.
- В окремій каструлі відварити локшину до готовності.
- Розкласти по тарілках
- Залити супом,
- Додати сметану.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати хрусткі запечені кабачки "Фрі".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: