04.07.2025 21:31 Дмитро Колонєй
Ситний овочевий суп із сосисками та шпинатом: смачно, швидко та по-літньому
За бажанням можна додати будь-які інші свіжі або заморожені овочі.
Як пише
РЕДПОСТ, суп - це не обов'язково нудний буденний обід. Особливо, якщо в ньому є соковиті сосиски, ароматна засмажка, свіжі овочі та зелень. Суп вийде яскравим, насиченим, із приємною текстурою. Чудово підходить і для обіду, і для легкої вечері.
Суп з сосисками, овочами та шпинатом
Продукти:
-
3 л води
-
300 г сосисок,
-
4 картоплини,
-
200 г консервованого зеленого горошку,
-
1 цибулина,
-
1 морква,
-
1 помідор,
-
1 болгарський перець,
-
2 жмені стручкової квасолі,
-
1 жменю шпинату, спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Закип'ятити 3 літри води у каструлі.
-
Очистити та нарізувати картоплю кубиками.
-
Додати в киплячу воду і варити до напівготовності (приблизно 10 хвилин).
-
Поки вариться картопля, дрібно нарізати цибулю.
-
Натерти моркву.
-
Нарізати перець болгарський.
-
Обсмажити овочі на сковороді до золотистості це буде засмажка.
-
Додати засмажку в каструлю з картоплею.
-
Варити 5 хвилин|мінути|.
-
Нарізати сосиски кружальцями.
-
Промити шпинат.
-
Нарізати стручкову квасолю, помідор.
-
Додати разом із горошком у суп.
-
Приправити до смаку сіллю, перцем, травами.
-
Варити суп ще 5-7 хвилин, поки всі овочі не стануть м'якими.
-
Зняти з вогню.
-
Дати настоятися супу 10 хвилин під кришкою.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0