20.10.2023 21:40 Дмитро Колонєй
Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
Рецепт незвичайної страви, яка урізноманітнює раціон.
Як пише
РЕДПОСТ, є безліч рецептів із овочів. У цьому ж нетривіальному супі свою нотку внесуть запечені овочі в духовці.
Суп-пюре із запечених овочів
Продукти:
-
баклажани - 2 шт.
-
болгарський перець - 2 шт.
-
часник - 3 зубчики
-
цибуля червона - 1 шт.
-
овочевий бульйон - 400 мл
-
томати у власному соку - 1 банка
-
оливкова олія - 2 ст. л.
-
сіль за смаком
-
перець - за смаком
-
базилік свіжий - за смаком
Покроковий рецепт приготування:
-
Баклажани, перці та цибулю нарізати великими шматками.
-
Збризкати оливковою олією.
-
Посолити
-
Викласти на противень поруч із очищеним часником.
-
Запекти в заздалегідь розігрітій до 180 ° C духовці 40 хвилин.
-
Під час приготування овочів перевернути їх на інший бік один раз.
-
Овочі дістати з духовки
-
Дати їм охолонути.
-
Зняти шкірку
-
Видалити будь-які щільні елементи (має залишитися тільки м'якоть).
-
Овочі разом із томатами у власному соку пробити у блендері до однорідної консистенції.
-
Пюре, що вийшло, викласти в об'ємну каструлю.
-
Довести до потрібної консистенції за допомогою овочевого бульйону.
-
Посолити.
-
Поперчити.
-
Перемішати.
-
Готову страву прикрасити свіжим базиліком чи сухариками.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0