28.09.2023 21:46 Дмитро Колонєй
Готуємо пшоняні биточки з грибами
Нетривіальна та смачна страва.
Як пише
РЕДПОСТ, такий рецепт буде чудовим перекушуванням, коли вдома особливо нічого немає. А бюджетності й казати не доводиться
Пшоняні биточки з грибами:
Продукти:
-
2 склянки пшона,
-
5 склянок води,
-
400 г грибів,
-
2 цибулини,
-
сіль,
-
1 ложка борошна,
-
панірувальні сухарі,
-
рослинна олія.
Покроковий рецепт приготування
-
Сухі гриби замочити.
-
Цибулю та гриби нарізати.
-
Обсмажити їх на сковороді в розігрітій олії.
-
Додати води та згасити.
-
Для тіста зварити пшоняну кашу.
-
Додати ложку борошна,
-
Розмішати.
-
Підпилити дошку панірувальними сухарями,
-
Сформувати з пшоняної маси маленький коржик,
-
Покласти начинку,
-
Загорнути та защипити краї.
-
На плиті прогріти плоску сковорідку,
-
Обсмажити биточки в олії з двох сторін.
-
Довести до готовності під кришкою або у духовці.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0