
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262621-gotuemo-pshonyani-bitochki-z-gribami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262621-gotuemo-pshonyani-bitochki-z-gribami
Готуємо пшоняні биточки з грибами
Нетривіальна та смачна страва.

Як пише РЕДПОСТ, такий рецепт буде чудовим перекушуванням, коли вдома особливо нічого немає. А бюджетності й казати не доводиться
Пшоняні биточки з грибами:
Продукти:
- 2 склянки пшона,
- 5 склянок води,
- 400 г грибів,
- 2 цибулини,
- сіль,
- 1 ложка борошна,
- панірувальні сухарі,
- рослинна олія.
Покроковий рецепт приготування
- Сухі гриби замочити.
- Цибулю та гриби нарізати.
- Обсмажити їх на сковороді в розігрітій олії.
- Додати води та згасити.
- Для тіста зварити пшоняну кашу.
- Додати ложку борошна,
- Розмішати.
- Підпилити дошку панірувальними сухарями,
- Сформувати з пшоняної маси маленький коржик,
- Покласти начинку,
- Загорнути та защипити краї.
- На плиті прогріти плоску сковорідку,
- Обсмажити биточки в олії з двох сторін.
- Довести до готовності під кришкою або у духовці.