
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263264-gotuemo-zigrivayuchiy-sup-pyure-iz-zapechenih-ovochiv
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263264-gotuemo-zigrivayuchiy-sup-pyure-iz-zapechenih-ovochiv
Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
Рецепт незвичайної страви, яка урізноманітнює раціон.

Як пише РЕДПОСТ, є безліч рецептів із овочів. У цьому ж нетривіальному супі свою нотку внесуть запечені овочі в духовці.
Суп-пюре із запечених овочів
Продукти:
- баклажани - 2 шт.
- болгарський перець - 2 шт.
- часник - 3 зубчики
- цибуля червона - 1 шт.
- овочевий бульйон - 400 мл
- томати у власному соку - 1 банка
- оливкова олія - 2 ст. л.
- сіль за смаком
- перець - за смаком
- базилік свіжий - за смаком
Покроковий рецепт приготування:
- Баклажани, перці та цибулю нарізати великими шматками.
- Збризкати оливковою олією.
- Посолити
- Викласти на противень поруч із очищеним часником.
- Запекти в заздалегідь розігрітій до 180 ° C духовці 40 хвилин.
- Під час приготування овочів перевернути їх на інший бік один раз.
- Овочі дістати з духовки
- Дати їм охолонути.
- Зняти шкірку
- Видалити будь-які щільні елементи (має залишитися тільки м'якоть).
- Овочі разом із томатами у власному соку пробити у блендері до однорідної консистенції.
- Пюре, що вийшло, викласти в об'ємну каструлю.
- Довести до потрібної консистенції за допомогою овочевого бульйону.
- Посолити.
- Поперчити.
- Перемішати.
- Готову страву прикрасити свіжим базиліком чи сухариками.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пшоняні биточки з грибами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо мексиканський фруктовий салат Полунична сальса