06.06.2025 22:00 Дмитро Колонєй
Освіжаючий холодний суп-пюре з вівсянкою та овочами
Холодні супи - найкраща страва, яка приходить на допомогу, коли спека збиває апетит.
Як пише
РЕДПОСТ, . Хоча поєднання йогурту, вівсянки та зелених овочів може звучати несподівано, але результат приємно дивує. Ідеально підійде для легкого обіду, перекушування або навіть як оригінальна альтернатива смузі-боулам.Використовуючи при подачі нарізку з огірка та моркви, можна надати візуальну особливість страві.
Продукти:
-
250 мл грецького йогурту
-
3 ст. л. вівсяних пластівців
-
40 г броколі
-
40 г зеленого горошку
-
1 ст. л. нарізаного кропу
-
сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування:
-
Змішати йогурт з вівсяними пластівцями - використовувати глибоку миску, щоб пластівці повністю занурилися в йогурт.
-
Прибрати в холодильник на 3-4 години - щоб вівсянка набрякла і стала м'якою.
-
Варити броколі та зелений горошок 2-3 хвилини в киплячій підсоленій воді.
-
Обдати холодною.
-
Додати відварені овочі до йогурту з вівсянкою разом з нарізаним кропом.
-
Посолити до смаку.
-
Перемішати перед подрібненням.
-
Подрібнити суп блендером до однорідної консистенції — середньої швидкості, до кремової текстури.
-
Подавати охолодженим, прикрасивши кількома суцвіттями броколі та горошком.
-
Можна додати краплю оливкової олії для смаку.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0