20.06.2025 21:36 Дмитро Колонєй
Рибні котлети в мексиканському стилі: з лаймом, спеціями та гостринкою
Яскрава та дуже ароматна страва, яка внесе нові фарби в звичне рибне меню.
Як пише
РЕДПОСТ, пряний аромат кориці та кмину, свіжість лайма, гострота перцю та зелень кінзи роблять страву насиченою та незвичайною. Такі котлети відмінно підходять для подачі з овочевим салатом або коржиками.
Рибні котлети у мексиканському стилі
Продукти:
-
450 г філе риби
-
1 цибулина
-
1 зубчик часнику
-
щіпка кориці
-
дрібка кмину
-
3 скибочки батона
-
1 яйце
-
половина лайма
-
1 гострий перець
-
пучок кінзи
-
сіль
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно нарубати цибулю та часник.
-
Обсмажити цибулю з часником, корицею та кмином до золотистого кольору.
-
Подрібнити в крихту 1 скибочку хліба.
-
Додати до цибулі.
-
Дрібно нарізати рибу, гострий перець та кінзу ножем.
-
Збризкати рибу соком лайма.
-
Змішати рибу з цибульною сумішшю, яйцем та сіллю.
-
Подрібнити скибочки хліба, що залишилися, в крихту.
-
Сформувати котлети.
-
Обваляти їх у хлібних крихтах із зеленню.
-
Запекти в духовці при 180 С 40 хвилин або обсмажити на сковороді до готовності.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати часниковий соус на кефірі за 3 хвилини.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0