14.11.2023 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо яскравий салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами
Не тільки смачна, а й дуже гарна страва.
Як пише
РЕДПОСТ, ця корисна страва як порадує смаковими якостями, так і прикрасить стіл.
Салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами
Продукти:
-
300 г малосольної сьомги,
-
150 г помідорів,
-
2 огірки,
-
2 середніх апельсина,
-
100 г салатного листя,
-
2 ч. л. лимонного соку,
-
3 ст. оливкової олії,
-
мелений чорний перець,
-
сіль.
Покроковий рецепт приготування
-
Нарізати сьомгу, помідори, огірки та салатне листя.
-
Апельсин ошпарити окропом.
-
Очистити від шкірки, плівок.
-
Розібрати на часточки.
-
Змішати овочі, салатне листя, апельсин і сьомгу.
-
Додати за смаком сіль та мелений перець.
-
Влити оливкову олію.
-
Додати лимонний сік.
-
Акуратно перемішати салат.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0