14.11.2023  21:34   Дмитро Колонєй

Готуємо яскравий салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами

Не тільки смачна, а й дуже гарна страва.

 
Як пише РЕДПОСТ, ця корисна страва як порадує смаковими якостями, так і прикрасить стіл.

Салат із сьомгою, овочами, зеленню та апельсинами

Продукти:

 

  • 300 г малосольної сьомги,
  • 150 г помідорів,
  • 2 огірки,
  • 2 середніх апельсина,
  • 100 г салатного листя,
  • 2 ч. л. лимонного соку,
  • 3 ст. оливкової олії,
  • мелений чорний перець,
  • сіль.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Нарізати сьомгу, помідори, огірки та салатне листя.
  2. Апельсин ошпарити окропом.
  3. Очистити від шкірки, плівок.
  4. Розібрати на часточки.
  5. Змішати овочі, салатне листя, апельсин і сьомгу.
  6. Додати за смаком сіль та мелений перець.
  7. Влити оливкову олію.
  8. Додати лимонний сік.
  9. Акуратно перемішати салат.
Смачного!
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день