24.10.2024 21:52 Дмитро Колонєй
Готуємо ніжні рибні котлети із салом
Ніжна, поживна та дієтична страва.
Як пише
РЕДПОСТ, якщо вважаєте звичайні рибні котлети сухуватими, варто спробувати цей рецепт. Підійде як для перекусу, так і для обіду та вечері. Спеції надають страві ароматності та пікантності.
Рибні котлети із салом
Продукти:
-
700 г риби,
-
100 г сала,
-
2 скибочки білого хліба,
-
1 цибулина,
-
1 яйце,
-
спеції,
-
борошно.
Покроковий рецепт приготування:
-
Заздалегідь замочіть хліб у воді.
-
Пропусти хліб через м'ясорубку з рибою, салом та цибулею.
-
Додати спеції.
-
Додати яйце.
-
Сформувати котлети.
-
Обваляти їх у борошні
-
Обсмажити.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0