21.11.2023 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо мінтай з апельсином у духовці
У цієї стриви є цікава особливість – апельсинова сіль.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва підійде як для звичайного меню, так і для святкового.
Мінтай з апельсином у духовці
Продукти:
-
4 філе мінтаю,
-
1 апельсин,
-
100 г солі,
-
3 гілочки петрушки,
-
100 г панірувальних сухарів,
-
5 ст. рослинного масла.
Покроковий рецепт приготування
-
Подрібнити в блендері сіль із апельсиновою цедрою.
-
Змішати 2 ложки цієї солі з сухарями та рубаною петрушкою.
-
Змастити форму олією,
-
Викласти філе мінтаю
-
Зверху додати цю суміш.
-
Збризкати кожне філе ще ложкою олії.
-
Запікати мінтай 20-25 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0