20.11.2023  21:34   Дмитро Колонєй

Готуємо фрикадельки у соусі з томатного соку

Страва нагадує, що фрикадельки можуть замінити котлети або тефтелі.

Як приготувати фрикадельки у соусі з томатного соку
 
Як пише РЕДПОСТ, коли ми згадуємо про фрикадельки, найчастіше на думку спадає слово "суп". Але звужувати до такого "функціоналу" ці м'ясні кульки, що з'явилися в Персії, все-таки, несправедливо. До речі, в ідеалі вони відрізняються від тефтелів тим, що в їхньому складі лише фарш та зелень. Але тут не обходиться без варіацій. А як соус до страви може добре підійти навіть домашній томатний сік без добавок.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Фрикадельки у соусі з томатного соку

Продукти:

 

  • 500 г фаршу,
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • 1 яйце,
  • 100 г рису,
  • 500 мл томатного соку
  • 1 пучок зелені спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Відварити рис до напівготовності
  2. Змішати з фаршем, яйцем та спеціями
  3. Сформувати фрикадельки.
  4. Окремо нарізати цибулю та моркву.
  5. Обсмажити їх до м'якості.
  6. Влити томатний сік,
  7. Приправити.
  8. Довести до кипіння.
  9. Викласти фрикадельки у соус
  10. Туші під кришкою півгодини на середньому вогні.
  11. Наприкінці посипати все нарізаною зеленню.
Смачного!
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день