02.01.2023 21:35 Дмитро Колонєй
Ароматний крем суп із броколі
Цей суп можна приготувати і подавати його до столу не тільки на обід, але і як основна страва на вечерю.
Як пише
РЕДПОСТ, вершковий ароматний крем суп з капусти броколі за своєю консистенцією нагадує овочеве пюре і не займе багато часу.
Крем суп із броколі
Продукти:
-
1 столова ложка оливкової олії
-
1 маленька цибулина цибулі, нарізана дрібними кубиками
-
1 стебло селери, дрібно нарізане
-
1 чайна ложка солі
-
½ чайної ложки часникового порошку
-
½ чайної ложки цибульного порошку
-
¼ чайної ложки меленого білого перцю
-
⅛ чайної ложки насіння селери
-
700 гр суцвіть капусти броколі
-
400 гр суцвіть цвітної капусти
-
3 склянки курячого бульйону
-
1 склянка молока
Покроковий рецепт приготування
-
Нагрійте оливкову олію у каструлі із товстим дном на середньому вогні.
-
У розігрітій олії обсмажте дрібно нарізану цибулю і селера протягом 3-х хвилин. Посоліть і поперчіть овочі під час смаження.
-
Додайте часниковий та цибульний порошок, суцвіття капусти брокколі та цвітної капусти, курячий бульйон (залишіть одне-два суцвіття капусти брокколі для наступного пункту).
-
Доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою каструлю і варіть протягом 8-10 хвилин до повної готовності капусти.
-
За допомогою блендера порційно пюруйте суп до консистенції ніжного пюре. Поверніть отримане пюре у каструлю. Суцвіття капусти брокколі, що залишилося, дрібно наріжте і разом зі склянкою молока додайте в суп.
-
Перемішайте, доведіть суп до кипіння, зніміть із вогню та подавайте до столу. Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0