
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253325-aromatniy-krem-sup-iz-brokoli
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253325-aromatniy-krem-sup-iz-brokoli
Ароматний крем суп із броколі
Цей суп можна приготувати і подавати його до столу не тільки на обід, але і як основна страва на вечерю.

Як пише РЕДПОСТ, вершковий ароматний крем суп з капусти броколі за своєю консистенцією нагадує овочеве пюре і не займе багато часу.
Крем суп із броколі
Продукти:
- 1 столова ложка оливкової олії
- 1 маленька цибулина цибулі, нарізана дрібними кубиками
- 1 стебло селери, дрібно нарізане
- 1 чайна ложка солі
- ½ чайної ложки часникового порошку
- ½ чайної ложки цибульного порошку
- ¼ чайної ложки меленого білого перцю
- ⅛ чайної ложки насіння селери
- 700 гр суцвіть капусти броколі
- 400 гр суцвіть цвітної капусти
- 3 склянки курячого бульйону
- 1 склянка молока
Покроковий рецепт приготування
- Нагрійте оливкову олію у каструлі із товстим дном на середньому вогні.
- У розігрітій олії обсмажте дрібно нарізану цибулю і селера протягом 3-х хвилин. Посоліть і поперчіть овочі під час смаження.
- Додайте часниковий та цибульний порошок, суцвіття капусти брокколі та цвітної капусти, курячий бульйон (залишіть одне-два суцвіття капусти брокколі для наступного пункту).
- Доведіть бульйон до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою каструлю і варіть протягом 8-10 хвилин до повної готовності капусти.
- За допомогою блендера порційно пюруйте суп до консистенції ніжного пюре. Поверніть отримане пюре у каструлю. Суцвіття капусти брокколі, що залишилося, дрібно наріжте і разом зі склянкою молока додайте в суп.
- Перемішайте, доведіть суп до кипіння, зніміть із вогню та подавайте до столу. Смачного!