25.11.2024  21:32   Дмитро Колонєй

Готуємо котлети з крабових паличок

Універсальна страва, яку можна подавати як гарячими, так і холодними, як основна страва або закуска.

Як приготувати котлети з крабових паличок
 
Як пише РЕДПОСТ, котлети мають ніжну текстуру, приємний вершковий смак і легкий аромат крабових паличок.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Котлети з крабових паличок

 
  • крабові палички - 350-400 г,
  • твердий сир - 100-120 г,
  • сирі яйця - 2 шт.,
  • манна крупа - 2 ст. ложки (без гірки),
  • пшеничне борошно - 1 ст. ложка,
  • борошно або панірувальні сухарі - 3-5 ст. ложок
  • рослинна олія - ​​2-3 ст. ложки.
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Завчасно покласти крабові палички у морозильну камеру.  
  2. Крабові палички, майже розморожені, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері.
  3. Сир натерти на дрібній тертці
  4. Додати сир до паличок.
  5. Всипати в ємність з крабовими паличками та сиром манку
  6. Вбити яйця.
  7. Вимісити до однорідності.
  8. Залишити фарш настоятися на 10-15 хвилин для набухання крупи.
  9. Після цього, якщо потрібно, всипати трохи борошна
  10. Знову вимісити фарш. Він повинен вийти досить щільним і не розсипатися.
  11. Розділити фарш на 10 частин.
  12. Скачати кульки.
  13. Злегка розплющити, формуючи круглі, товсті маленькі котлети.
  14. Кожну котлету запанувати в кукурудзяній, пшеничній борошні або панірувальних сухарях.
  15. Смажити котлети на добре розігрітій олії, середньому вогні, по 5-7 хвилин кожну сторону котлет.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати витончені сирні чіпси.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день