25.11.2024 21:32 Дмитро Колонєй
Готуємо котлети з крабових паличок
Універсальна страва, яку можна подавати як гарячими, так і холодними, як основна страва або закуска.
Як пише
РЕДПОСТ, котлети мають ніжну текстуру, приємний вершковий смак і легкий аромат крабових паличок.
Котлети з крабових паличок
-
крабові палички - 350-400 г,
-
твердий сир - 100-120 г,
-
сирі яйця - 2 шт.,
-
манна крупа - 2 ст. ложки (без гірки),
-
пшеничне борошно - 1 ст. ложка,
-
борошно або панірувальні сухарі - 3-5 ст. ложок
-
рослинна олія - 2-3 ст. ложки.
Покроковий рецепт приготування
-
Завчасно покласти крабові палички у морозильну камеру.
-
Крабові палички, майже розморожені, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері.
-
Сир натерти на дрібній тертці
-
Додати сир до паличок.
-
Всипати в ємність з крабовими паличками та сиром манку
-
Вбити яйця.
-
Вимісити до однорідності.
-
Залишити фарш настоятися на 10-15 хвилин для набухання крупи.
-
Після цього, якщо потрібно, всипати трохи борошна
-
Знову вимісити фарш. Він повинен вийти досить щільним і не розсипатися.
-
Розділити фарш на 10 частин.
-
Скачати кульки.
-
Злегка розплющити, формуючи круглі, товсті маленькі котлети.
-
Кожну котлету запанувати в кукурудзяній, пшеничній борошні або панірувальних сухарях.
-
Смажити котлети на добре розігрітій олії, середньому вогні, по 5-7 хвилин кожну сторону котлет.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати витончені сирні чіпси.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0