11.11.2023 21:33
Готуємо фаршировані крабові палички в клярі та паніровці
Страва швидко готується і виходить дуже смачною.
Як пише
РЕДПОСТ, замість сухариків можна взяти подрібнені кукурудзяні пластівці, а до самої страви підійде будь-який улюблений вами соус.
Фаршировані крабові палички в клярі та паніровці
Продукти:
-
200 г крабових паличок
-
100 г вершкового сиру,
-
5 г часнику,
-
10 г зелені,
-
1 яйце,
-
220 мл молока,
-
250 г борошна,
-
150 г панірувальних сухарів.
Покроковий рецепт приготування:
-
Подрібнити часник
-
Подрібнити вершковий сир.
-
Змішати однорідний кляр із яйця, молока та борошна.
-
Окремо змішати вершковий сир, подрібнений часник та зелень.
-
Розгорнути крабові палички,
-
Викласти начинку
-
Звернути рулетики.
-
Вмочити рулетики в кляр
-
Обваляти в панірувальних сухарях.
-
Обсмажити все у великій кількості олії до рум'яності.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0