16.02.2023 21:58 Дмитро Колонєй
Оригінальний омлет з фаршем та коньяком
Незвичайний омлет, який можна перетворити на закуску.
Як пише
РЕДПОСТ, ця страва - нетрадиційний варіант омлету. До того ж його можна перетворити на закуску, якщо омлет, що остигнув, нарізати, наприклад, квадратиками.
Омлет з фаршем та коньяком
Продукти на 4 порції
-
м'ясний фарш 500 г
-
яйця 6 шт.
-
шавлія за смаком
-
борошно пшеничне 2 ст. л.
-
молоко 1 ст. л.
-
сіль за смаком
-
перець чорний мелений за смаком
-
коньяк 25 мл
-
олія соняшникова 20 мл
Покроковий рецепт приготування
-
Яйця збийте з молоком та невеликою кількістю солі.
-
До суміші додайте м'ясний фарш, подрібнену шавлію та борошно.
-
Влийте коньяк і добре перемішайте.
-
Приправте перцем на свій смак.
-
Форму змастіть олією, вилийте в неї яєчну суміш із фаршем.
-
Запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 ° C до золотистої скоринки.
-
Коли омлет буде готовий, викладіть його на паперовий рушник перед подачею на стіл.
-
Подавайте гарячим чи холодним залежно від уподобань
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0