16.02.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254998-originalniy-omlet-z-farshem-ta-konyakom

Оригінальний омлет з фаршем та коньяком

Незвичайний омлет, який можна перетворити на закуску.

Як приготувати омлет з фаршем та коньяком
 
Як пише РЕДПОСТ, ця страва - нетрадиційний варіант омлету. До того ж його можна перетворити на закуску, якщо омлет, що остигнув, нарізати, наприклад, квадратиками.
 

Омлет з фаршем та коньяком

 

Продукти на 4 порції

 

  • м'ясний фарш 500 г
  • яйця 6 шт.
  • шавлія за смаком
  • борошно пшеничне 2 ст. л.
  • молоко 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • коньяк 25 мл
  • олія соняшникова 20 мл
 

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Яйця збийте з молоком та невеликою кількістю солі.
  2. До суміші додайте м'ясний фарш, подрібнену шавлію та борошно.
  3. Влийте коньяк і добре перемішайте.
  4. Приправте перцем на свій смак.
  5. Форму змастіть олією, вилийте в неї яєчну суміш із фаршем.
  6. Запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 ° C до золотистої скоринки.
  7. Коли омлет буде готовий, викладіть його на паперовий рушник перед подачею на стіл.
  8. Подавайте гарячим чи холодним залежно від  уподобань
 
Смачного!
 
Нагадаэмо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляні млинці та млинці на воді без яєць та молока.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Швидкий сніданок по-турецьки: менемен із ковбасою
  • Ефектний італійський омлет: фріттата зі шпинатом, помідорами та сиром фета
  • Смачний рецепт домашніх пончиків
  • Пишні оладки: секрет приготування та найшвидший рецепт

 

←Вернуться Печать