
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254998-originalniy-omlet-z-farshem-ta-konyakom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1254998-originalniy-omlet-z-farshem-ta-konyakom
Оригінальний омлет з фаршем та коньяком
Незвичайний омлет, який можна перетворити на закуску.

Як пише РЕДПОСТ, ця страва - нетрадиційний варіант омлету. До того ж його можна перетворити на закуску, якщо омлет, що остигнув, нарізати, наприклад, квадратиками.
Омлет з фаршем та коньяком
Продукти на 4 порції
- м'ясний фарш 500 г
- яйця 6 шт.
- шавлія за смаком
- борошно пшеничне 2 ст. л.
- молоко 1 ст. л.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- коньяк 25 мл
- олія соняшникова 20 мл
Покроковий рецепт приготування
- Яйця збийте з молоком та невеликою кількістю солі.
- До суміші додайте м'ясний фарш, подрібнену шавлію та борошно.
- Влийте коньяк і добре перемішайте.
- Приправте перцем на свій смак.
- Форму змастіть олією, вилийте в неї яєчну суміш із фаршем.
- Запікайте 25-30 хвилин при температурі 180 ° C до золотистої скоринки.
- Коли омлет буде готовий, викладіть його на паперовий рушник перед подачею на стіл.
- Подавайте гарячим чи холодним залежно від уподобань
Смачного!
Нагадаэмо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляні млинці та млинці на воді без яєць та молока.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: