01.12.2022 22:29 Дмитро Колонєй
Готуємо швидкий та соковитий пиріг з капустою
Пропонуємо рецепт м'якого наливного пирога.

Фотография из открытых источников
Як пише
РЕДПОСТ, пиріг з капустою доречно пекти з будь-якого приводу - на сніданок, обід, вечерю, та й на святковий стіл його поставити не соромно.
Швидкий наливний пиріг з капустою
Продукти:
-
капуста 1 шт.
-
олія вершкове 100 г
-
сіль за смаком
Тісто:
-
яйця 3 шт.
-
кефір 1.5 склянки
-
борошно 1.5 склянки
-
сіль 1 ч.л.
-
сода 0,5 ч.л.
Рецепт покроково:
-
Невеликий виделок капусти нашаткувати, посолити, перетерти руками, щоб виділився сік.
-
Збити яйця із сіллю, кефіром чи сметаною.
-
Пшеничне борошно перемішати з содою, всипати в суміш кефіру. Тісто має бути напіврідким, як для приготування оладок.
-
Начинку віджати від зайвої рідини, викласти у форму.
-
Розтопити вершкове масло|мастило|, полити капусту.
-
Залити масу тестом, пекти протягом 30-40 хвилин за температури 180 градусів. Швидкий наливний пиріг з капустою має зарум'янитися.
-
Перевернути готову страву на тарілку та подати до столу у теплому вигляді.
-
Випікання можна посипати тертим твердим сиром.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0