
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252114-gotuemo-shvidkiy-ta-sokovitiy-pirig-z-kapustoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252114-gotuemo-shvidkiy-ta-sokovitiy-pirig-z-kapustoyu
Готуємо швидкий та соковитий пиріг з капустою
Пропонуємо рецепт м'якого наливного пирога.

Готуємо швидкий та соковитий пиріг з капустою
Як пише РЕДПОСТ, пиріг з капустою доречно пекти з будь-якого приводу - на сніданок, обід, вечерю, та й на святковий стіл його поставити не соромно.
Швидкий наливний пиріг з капустою
Продукти:
- капуста 1 шт.
- олія вершкове 100 г
- сіль за смаком
Тісто:
- яйця 3 шт.
- кефір 1.5 склянки
- борошно 1.5 склянки
- сіль 1 ч.л.
- сода 0,5 ч.л.
Рецепт покроково:
- Невеликий виделок капусти нашаткувати, посолити, перетерти руками, щоб виділився сік.
- Збити яйця із сіллю, кефіром чи сметаною.
- Пшеничне борошно перемішати з содою, всипати в суміш кефіру. Тісто має бути напіврідким, як для приготування оладок.
- Начинку віджати від зайвої рідини, викласти у форму.
- Розтопити вершкове масло|мастило|, полити капусту.
- Залити масу тестом, пекти протягом 30-40 хвилин за температури 180 градусів. Швидкий наливний пиріг з капустою має зарум'янитися.
- Перевернути готову страву на тарілку та подати до столу у теплому вигляді.
- Випікання можна посипати тертим твердим сиром.
Читайте також:
- Найсмачніші рецепти з квашеної капусти
- Класичні та ліниві голубці: як зробити щоб вони не розвалювалися
- Рецепт ідеального хумусу
Нагадаємо, раніше ми писали, коли краще солити капусту у грудні.